Tietosuoja- ja laatuselosteet | Metsään.fi

Tietosuoja- ja laatuselosteet

Metsään.fi-palvelu on osa Metsäkeskuksen metsätietojärjestelmää. Metsäkeskuksen tietojärjestelmän yksityisiä henkilöitä koskevat tiedot muodostavat henkilörekisterin, jonka nimi on Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä. Lue lisää metsätietojärjestelmästä Metsäkeskuksen verkkosivulta.  

Tiedonanto – Henkilötietojen käsittely

Haluatko tarkastaa henkilörekisterissä olevat tietosi?

Jokaisella on oikeus halutessaan saada tietää, mitä häntä koskevia henkilötietoja metsätietojärjestelmään sisältyy. Voit pyytää tietoja joko verkkosivuiltamme löytyvällä valmiilla lomakkeella tai vapaamuotoisella kirjeellä, jonka olet omakätisesti allekirjoittanut. Jos huomaat rekisterissä olevissa tiedoissasi virheen, voit pyytää yksilöidyn virheen korjaamista esim. vapaamuotoisella kirjeellä tai voit myös asioida lähimmässä toimipisteessämme.

Lataa verkkosivuiltamme lomake: Henkilötietojen tarkastusoikeuden käyttäminen.

Pyynnöt tietojen tarkastamisesta tai virheen korjaamisesta toimitetaan

  • sähköpostitse: kirjaamo (at) metsakeskus.fi (allekirjoitettu lomake tai vapaamuotoinen kirje liitteenä esim. valokuvana) tai
  • kirjepostitse: Suomen metsäkeskus, Aleksanterinkatu 18 A, 15140 Lahti.
  • henkilökohtaisesti asioimalla lähimmässä toimipisteessämme
     

Tietosuoja- ja laatuselosteet

    •    Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmän tietosuojaseloste - tietojen käsittely, suojaus, tietolähteet ja tietojen luovutus.
    •    Suomen metsäkeskuksen metsävaratiedon laatuseloste - metsävaratiedonkeruussa käytetyt menetelmät ja tiedon laadulle asetetut kriteerit.

 

 

Palvelun tuottaa Suomen metsäkeskus ja rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.