Hyödyt toimijalle

Anna asiakkaan löytää sinut

Liittymällä palveluun metsänomistajat näkevät yrityksesi tiedot, kun he etsivät työlle tekijää tai haluavat antaa metsätietoja toimijoiden käyttöön.

Liity Metsään.fi-toimijapalveluun

Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
    •    Jätä yhteystietosi

Oletko jo liittynyt?

Kirjaudu toimijapalveluun mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Metsään.fi on metsänomistajia ja metsäalan palveluntarjoajia yhdistävä sähköinen asiointipalvelu. Toimijana näet palvelussa kaikki metsätiedot, joihin olet saanut suostumuksia metsänomistajilta. Myös metsänomistajien yhteystiedot ovat helposti saatavilla ja aina ajan tasalla.

Löydä uusia asiakkaita ja hyödynnä metsätietoa

Kun saat suostumuksia metsänomistajilta, näet palvelussa samat metsätiedot kuin metsänomistajakin. Näin metsänhoito- ja hakkuutöistä sopiminen sujuu helposti. Osaat olla metsänomistajaan yhteydessä juuri silloin, kun työ on ajankohtainen.

Hakutoiminnot tehostavat töiden suunnittelua

Palvelu tarjoaa käyttöösi tehokkaan ja monipuolisen hakutoiminnon, jonka avulla löydät helposti sopivia työkohteita. Näet hakutulokset myös kartalla, jolloin voit aikatauluttaa eri työkohteet lähelle toisiaan ja säästää kustannuksia. Tallenna hyvät hakukriteerit suosikeiksi ja käytä niitä helposti uudestaan.

Tiedot nopeasti ja turvallisesti metsänomistajan suostumuksella

Metsään.fi-palvelussa metsänomistajien ja metsätietojen selailu perustuu aina metsänomistajan antamaan suostumukseen tietojensa selailuun tai siirtoon. Selausluvalla näet tiedot palvelussa ja voi tehdä hakuja. Siirtoluvalla organisaatiosi voi lisäksi siirtää tietoja omaan tietojärjestelmäänne.

Miten saat suostumuksia

Voit luoda palvelussa yrityksellesi oikotielinkin suostumusten antoon, jonka voit esimerkiksi liittää mukaan alueesi metsänomistajille lähettämääsi markkinointiviestiin. Tai voit asioidessasi metsänomistajien kanssa opastaa, miten he voivat antaa suostumuksen yrityksellesi Metsään.fi-palvelussa.

Uusin tieto aina saatavilla

Voit tehdä metsänkäyttöilmoitukset helposti asiakkaittesi metsätiloille Metsään.fi-toimijapalvelussa, joten et tarvitse erillistä järjestelmää. Päivitämme tietoja metsänkäyttöilmoitusten, rahoitushakemusten ja tarkastustulosten avulla. Metsänomistajalla on mahdollisuus ylläpitää omia yhteystietojaan itse ja pyytää päivittämään toteutettuja töitä. Voit myös tarjota lisäarvoa asiakkaallesi ilmoittamalla muuttuneet tiedot hänen puolestaan palvelussa - näin tarjoat ajantasaista tietoa yhteisen päätöksentekonne pohjaksi.

Metsä kasvaa ja niin kasvavat myös puustotiedot Metsään.fi-palvelussa. Samalla päivittyvät hoito- ja hakkuuehdotukset.

Luontokohteista tieto jo suunnitteluvaiheessa

Näet palvelussa myös metsänomistajan tilalla sijaitsevat luontokohteet: metsälaki- ja ympäristötukikohteet sekä arvokkaat elinympäristöt. Voit näin ottaa luontokohteet huomioon jo töiden suunnitteluvaiheessa, jolloin toteutuksesta tulee sujuvaa.

 

Palvelun tuottaa Suomen metsäkeskus ja rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö